Tornar al home
✓ Colaborar desde 1€
Cuberes Donlo

Inauguració de la segona edició del Curs de postgrau de Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu (IDEC).

Imprimir contingut

El dia 6 de febrer, Ma. Assumpció Roset, Comissionada per a la Gent Gran de l’Alcaldia de Barcelona, va inaugurar la  2a.  edició del Curs de postgrau de Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu amb la ponència “El bon tracte a les persones grans”.

La lliçó inaugural “Persona gran activa” va ser impartida per la Dra. Rocio Fdez. Ballesteros, catedràtica emèrita de la Universitat Autònoma de Madrid,  experta reconeguda internacionalment i que ha estat consultora de la OMS en la redacció del document Active Ageing i membre del Comitè d'Experts de Nacions Unides per a la valoració del Pla d'Acció Internacional sobre l'Envelliment.

El curs de postgrau que és el primer i únic programa universitari d’aquestes característiques al nostre país i a la resta d’Espanya, ha estat declarat com a bona pràctica pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs ha tingut el suport de la Fundació Cuberes-Donlo gràcies al qual més persones hi podran participar. Amb aquesta ajuda, la Fundació Cuberes-Donlo es posiciona com una entitat dinàmica en el reforçament de l'envelliment actiu. 

El programa finalitzarà el dia 3 d’abril amb la taula rodona “Present i futur de les polítiques per a un envelliment actiu” en la que hi participarà, entre altres, Agustí Vilà, director de l’Oficina de Gent Gran Activa de la Generalitat de Catalunya.