Tornar al home
✓ Colaborar desde 1€
Cuberes Donlo

Els usuaris majors de 65 anys augmenten a Internet

Imprimir contingut

Cada vegada hi ha més persones grans que s'inicien en l'ús de la xarxa. Segons un dels darrers butlletins informatius de l'Institut Nacional d'Estadístcia (INE), la incorporació de les persones grans als nous recursos tecnològics com Internet ha estat creixent en els últims anys. El 18,3% de les persones entre 65 i 74 anys va fer ús d'Internet els tres darrers mesos de l'any 2012 i un 75,9%, de telèfons mòbils.

Els principals usos que fa la gent gran de la xarxa són enviar o rebre correus electrònics, cercar informació sobre productes i serveis i llegir notícies o revistes en línia. Pel que fa a les compres online, només un 3,4% d'aquest col·lectiu s'anima a realitzar-ne i la majoria ho fa per contractar serveis de viatges (bitllets de transport públic, lloguer de vehicles, etc.).

Malgrat l'augment d'usuaris de la tercera edat generalitzat a la Unió Europea, Espanya se situa molt per sota de la mitjana (20 punts), reduint proporcionalment fins a la meitat (10 punts) aquest percentatge. Danesos i luxemburguesos encapçalen la llista amb 44 punts.